Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita
|
lele (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 139
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 3 Years, 3 Months ago
|
|
|
man irgi niekada neperskambino :roll:
|
|
|
|
|
|
|
gera gyventi svajoniu shalyje, kur svajones pildosi.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
miranda (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 13
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 3 Years, 3 Months ago
|
|
|
Man doleris.com patiko. Bilietus pirkom liepos menesiui pries 2 savaites iki isvaziavimo, tai is visu kiek ieskojau jie geriausia varianta kainos ir persedimu atzvilgiu siule. Sutinku su Jurcia, kad prisikambinti jiems nlengva, bet email_us iskart atraso ir bilietus greit atsiucia.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
man tai teko issiusti tris emailus (2 jau gan piktus) kad atsiustu skrydzio detales, kol mano chekis gryninasi ir jie siuncia popierinius bilietus. kainos geros - bet customer service buvo labai geras tik domintis skrydziu. jiems gavus cheki, kazkaip nebe taip svarbu pasidare :D
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
|
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 3 Years, 2 Months ago
|
|
|
Mes ka tik rezervavom bilietus Doleris.com Kaledoms, labai gera kaina. Klausem, ar jie gali uzsakyti is anksto vieta priekyje (nes mes su kudikiu skrendam), su tuo "bassinet", bet Doleris sako, kad jie to nedaro. Bet draugei, kuri skrido per Vytistours, jie viska is anksto uzsake perkant bilietus, ty, patogumus ivairius kudikiui. Gal kas zinot kaip viskas vyksta, kai skrendi su vaiku? Ar leidzia imti vezimeli (umbrella stroller) i lektuva su savim, ir ar "diaper bag" skaitosi kaip carry on, ar dar viena galima imti?
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 3 Years, 2 Months ago
|
|
|
vezimeli gali imti, bet prie vartu nueik prie podiumo ir gauk is ju stroller tag. tada gali vaikiuka veztis rankove iki lektuvo ir palikti vezimeli prie lektuvo duru, jie ji padeda kazkur ir po skrydzio atiduoda prie vartu.
del diaper bag tai nzn, turetu but kaip carry on_as bet nesu tikra. paprasciausiai pasiskambink avialinijom su kuriom skrendat ir pasiklausk. tuo paciu pasiziurek ar jums pakeis vietas i tas kuriu norejot, bet negavot per doleris.com
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
|
|
|
Esu maciusi,kad vieni vezimelius atiduoda su bagazu,kiti imasi su savimi-stiuardese pades kur atskirai su pilotu daiktais. Del vietu prieky- vietas jus gausit per cheking in- manau,kad su kudikiu jums duos prieky,nes jie turi duomenis apie keleivius-bent jau mums,kiek teko skristi,visada duodavo prieky,bet tai jau buvo seniai.Del diaper bag-gal zvilgterk i aviokompanijos, su kuria skrendat, puslapi-jos tenai turi skyreli dazniausiai iskylantiems klausimams.Sekmes
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|