Re: Miami vacation(skubu) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Miami vacation(skubu)
|
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
Re: Miami vacation(skubu) 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
Snegopad , gal nori vasara i Indija arba Austarlija nelekti- siulau tarp birzelio ir rugsejo, nes vasara- atostogu _meta_s !
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 598
|
|
|
|
|
Gal kitais _meta_is. Siais esu uzsiemes. Dekui.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
HUH. tai negi nenusisnekejai? Paimk ir paskaityk visas savo zinutes ir isanalizuok. Gal suprasi ka turiu mintyje.
Nors turbut nepavyks, bo tai kartojasi ir kartojasi, keista tai jog ateini cia pora kartu per menesi ir butinai turi pakomentuoti mano zinutes na ir tiek komentarai visada buna nuteikti pries mane, na parasyk "jo va klysti snegopagai.", as manau yra taip ar taip, padiskutuosime ispresime beda. Bet ne reikia viska isdeti i suns dieas, ania? Na jei esi priesiskai nusiteikusi tai gal geriau nerasyk man, va kaip Awstin pateike pvz ir ramiai sau juokiasi fone, o mes cia rasinejam. :D :D :D
vaidenasi gal? nu neisimylejau as taves tikrai tikrai. siaip su tavo nuomone beveik visur kaip nekeista sutinku, cia gal antras kartas kur kazkas nesutapo, argi verta sitaip verkti? Pereik per mano visas zinutes ir pasiziurek kiek kartu as kreipiausi i tave ir kiek i kitus, padaryk statistika ir man pateik (as ja megstu), tada ziuresim ar jurcia kazkuom snegopada isiziurejus ar ne :D:D:D Kas tave i suns dienas isdejo? Aukos sindromas kazkoks. As irgi juoku fone, tik tu ju nesupranti :D:D, deja. o gaila. Anyway.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 598
|
|
|
|
|
ai.
|
|
|
|
|
|
|
Mm (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 367
|
|
|
|
|
Ikisiu savo trigrasi. Neziurint tai, kad mano nuomone, vasara vaziuoti i FL absurdas. Bet. Ieskociau tin vietoje, ten tiek moteliu, kad vietos visada galima rasti. Kai nezinai vietoves, tai vaziuoji, ziuri, kad nebutu toliau, kai 2 blokai nuo vandens, ar svaru, ar tvarkinga ap_link_a, ar basienas uzuovejoje, kaip vietos auto pastatyti. Kambari taip pat uzsisakant, imi, kad butu toliau nuo laiptu, siuksliu konteineriu, skalbyklos, _base_ino, i ta puse kur maziau triuksmo, kad koks zibintas i langa nesviestu. Ne visada pigiau yra geriau ir patogiau.
|
|
|
|
|
|
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
|
|
|
kambari gali pasirinkti tik atvykes (arba paskambint pries atvykstant). kai uzsisakai viesbuti, tai niekas konkretaus numerio nebookina. motelis yra pigiau, bet jau bus kur nors gerokai toliau nuo vandens.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|