lietuvauzsienyje

lietuvauzsienyje.com
Sveiki, Svečias
Prašome Jungtis arba Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Re: Kompiuteriai ir internetas (0 rodyta) 
_GEN_GOTOBOTTOM Pateikti atsakymą Temos: 0
TEMA: Re: Kompiuteriai ir internetas
intermix (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 119
graphgraph
_MODLIST_OFFLINE Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
Re: Kompiuteriai ir internetas 4 Years, 1 Month ago Karma: 0  
Hmm idomiai cia mano gavos. Parsisiunciau AVG. Instaliavau. Viskas eina bet. AVG Resident Shield pagauna virusa mano kompe bet neisnaikina jo. Na, kad aiskiau butu parasau ka man is_meta_: _ Virus Trojan horse Downloader.Dyfica.2.AK is found in file C:/system volume inf. To remove this virus, pease run AVG for Windows_. Na ble as taip ir padarau, paleidziu, praskanuoju, o jis zasinas nieko neranda skanuodamas :evil: . Tada po kiek laiko vel gaunu ta lentele, vel bandau ir vel pimpalas gaunas. Kame bedos? Intermix tu labai ja vertini, tai gal zinai ka cia gal blogai darau?

su trojanais, bacdoor, worms nera taip lengva. esu parases tutoriala vienam websaite(siam forume tik supaprastinta versija) kaip apsisaugoti nuo visokiu blogybiu. man shis metodas- susinstaliuoti visa apsauga ant sviezios OS 100% patimas- labai seniai kokia blogybe esu gaves.

idomu kame problema?pabandyk atsakyt is shiuos klausimus:

kokia windozes(windowsu) versija?
is kur gavai AVG kopija? kokia versija?
ar bandei pashalinti trojana su spybot search and destroy? lavasoft addaware?

tolaiu ziuresim. nesu sutikes tokio brudo. cws chredder irgi pabandyk.

Pranešti moderatoriui   Logged Logged  

Now we fighting the peace! <.> The only privacy that is left is inside of your head. And maybe that_s enough. <.> I think the democracy is last hope. A film by Tony Scott "Enemy of the state" www.chguy.net/news/feb01/gilmore-copy.html
  Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą.
darius71 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 576
graphgraph
Parsisiusk Norton AV triala, issivalyk kompa ir vel isiinstaliuok AVG. Jei tai AVG freeware - pas mane buvo panasus variantas: randa trojanus, bet ju nei gydo, nei izoliuoja, o pasiulo nusipirkti full version of AVG.
Paprasiau draugu, LT Statoil degalineje uz 50 lt nupirko e-Trusta ir atsiunte. Normalus antivirusas, kasdiena atsinaujinantis ir t.t.

If you can_t run with the big dogs, don_t piss up the tall trees
KaLNaZ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1534
graphgraph
Joo. AVG pas mane v6.0. Parsiusta is grisoft.com. Windozai XP. Su Spubot_u bandziau bet tas nieko neranda. Su ad-awaru gavosi gana idomiai. Kai skanavau pirmu sykiu, toje vietoje, kur AVG shieldas sako, kad yra virusas, ad-awaras suaktyvino ta virusa ir AVG shieldas kaip isprotejes mete lenteles, kad leisciau scana. Beje virusu pasirode daugiau.tie patys trojanai, tik jau keliose vietose ir su skirtingom galunem. Viso to pabaigoj ad-awaras lyg ir sugavo juos, uzkarantinavo, taciau paleidus skanavima ant windozu starto (tipo reikalavo leisti per nauja perkrovus kompa) - viskas prasidejo is naujo, tik trojanu dar daugiau :). Nezinau. tipo gal jau nebus. Na matysiu. kol AVG shieldas vel zviegt neprades. Ai nu pabandysiu dar ta cws shrederi.

intermix (Aistruolis)
Expertas
graphgraph
AVG nera bloga programa- draugui esu instaliaves - pries tai pas ji nei firewallo buvo nei kitokiu programu, tik nortonas su nezinia kada atnaujinta virusu databaze. avg rado 29 virusus ir viska isvale. tiesa kai ka reikejo isvalyti rankiniu budu su avg pagalba- visa paslaptis tokia:

1 atidarot AVG programa,
2 spaudziat program/ AVG virus vault
3 pasirenkat arba heal. arba delete. JOKIU BUDU NE RESTORE!

turetu padet. yra buve man , kad virusa AVG rado, bet nei karantinavo nei istryne. bet tai buvo failas .zip faile. toki tereikia istrinti. arba isarhyvuoti viska kas neuzkresta ir istrint originala zip faila.

problema ne AVG ar kitoj programoj. problema vartojimo igudziuose. o ziurek prisiciuncia visokiu parazitu , o velaiu susigriebia, kad reikia antivirusines gal dar ir firewall_o ir surande begale virusu bei negaledami ju pasalinti kaltina viena ar kita programa.

juk atrodytu elementaru, kad nesusirgti(apsisaugoti) yra lengviau nei gydytis.

nesusirgimo planas paprastas, dar karta skaitykit shio forumo tread ir rasit ats. nekantriausiems-:
firewall/antivirus+resident antivirus/papildomos programos(spybot search and destroy)/google toolbar internet exploreriui ir isjungti messenger.

-------------

bet grizkim prie problemos.
trojanas yra ypatingas parazitas- jo savaime(pacio trojanuoto failo) neuztenka istrinti. jis sugeba daugintis ir vel is naujo atsirasti.

kitaip tariant jis slepiasi po visa hardraiva. paprastai registruose(registry).
problema yra tame, kaip atsekti kur jis slepiasi. kai atseksi, tada jau bus paprasta.

kadangi pats nesu susidures su shiuo trojanu, nera lengva padeti.

mano manymu turetu padeti swc shredder. bet si programa is esmes skirta tik vienai parazitu grupei. tad jei nieko su ja nerasii, vadinasi TA LIGA TAVO KOMPAS NESERGA.

tada reiketu bandyti hijack this.

apskritai- siulyciau dar viena nemokama antivirusine programa(be jokiu registraciju)
ja rasti galima chia:
http://www.free-av.com/

tik JOKIU BUDU neijung AVG IR antivir resident shield vienu metu!

ANTIVIR veikia savotiskai- instaliacijos metu isijungia skanavimas. tad nenustebk. velaiu aki po skanavimo programa instaliuojasi , veikia kaip normali. shi programa shiek tiek letesne nei AVG. kazkada turejau AVG kaip pagrindine ir ANTIVIR ant mobilaus hard draivo.

Now we fighting the peace! <.> The only privacy that is left is inside of your head. And maybe that_s enough. <.> I think the democracy is last hope. A film by Tony Scott "Enemy of the state" www.chguy.net/news/feb01/gilmore-copy.html
intermix (Aistruolis)
Expertas
graphgraph
beje, del saugumo. postinu nauja tema su poll - kaip daznai atbnaujinate virusu databaze. paziuresim kaip jus _link_e apsisaugoti.

KaLNaZ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1534
graphgraph
Hmm pabandziau ta AntiVir, bet deja nerado trojanu :(. Kad isvis ji registrus kazin ar skanuoja, nes butent tie trojanai sedi pas mane registruose. Beje ju jau koki geri trys skirtingi. Siandien gavau nauja. Dropper.Bridge.A. AVG Shieldas kazkokiu budu sugeba juos pamatyti,bet nei i AVG Vault_a ideda nei skanuojant randa. Beje cws shredder ir yra tas noadware? Jei taip tai nieko jis neranda. Jau isbandziau ir kitokiu trojanu naikinimo programu bet deja nieko gero.

_GEN_GOTOTOP Pateikti atsakymą
Sukurta FireBoard

Nauji forumo pranešimai
Ats:dv-2009 laimetojai
snegopad 2008-10-11 01:44
Ats:DV-2009 (jau greit)
snegopad 2008-10-11 01:37
Ats:Texas
vziukas 2008-10-06 02:28
Ats:Kur apsistoti New York'e?
Scooter 2008-10-03 02:56
Ats:Siuntos is Vilniaus i Chicago
snegopad 2008-09-09 22:26
Ats:Dingusi be zinios Egle Jablonskaite
ATA 2008-09-09 18:24
rinkimai 2008">rinkimai 2008
utis 2008-09-03 15:15
Centrine Afrika, Kigali, Rwanda
Diler 2008-09-02 15:08
Ats:Reikia advokato konsultacijos (prob...
Mafazz 2008-08-30 11:01
Ats:Viasat UK
Wild_Man 2008-08-28 00:03
Ats:Dui + suzeistas avarijoje
Evil 2008-08-25 05:27
Ats:Bevizis rezimas i JAV
snegopad 2008-08-17 13:53
Ats:reikia nedideles pagalbos
svecia 2008-08-16 00:53
Ats:Masinos draudimas
svecia 2008-08-16 00:35
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
Kama 2008-08-15 07:30
Ats:KAIP SUNKU AMERIKOJE.........
ATA 2008-08-08 19:23
Patarkite, ar verta pirkti mobil house ...
Sined 2008-08-07 04:12
Svetaines vertinimas
ATA 2008-08-04 11:22
Ats:Danija (bulviu fasavimas,atrušiavimas)
mazass 2008-08-02 15:09
Ats:Vel del paso keitimo
Kama 2008-08-01 17:02

Daugiau...
smartauto_logo_orange.png
Forumas
Lietuviška televizija internetu
Skelbimai
Nariai
Blogas

Komentarai
WE BACK ONLINE !!!
laba. bandziau prosregistrouti su keliais emailais...
WE BACK ONLINE !!!
Jei visiskai nieks nesigauna parasykite savo useri...
WE BACK ONLINE !!!
Nezinau kiek kartu bandziau parsisiusti i savo ema...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Noriu prisiregistruoti prie Jusu svetaine...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Bandziau registruotis , bet jau trecia sa...