AVG nera bloga programa- draugui esu instaliaves - pries tai pas ji nei firewallo buvo nei kitokiu programu, tik nortonas su nezinia kada atnaujinta virusu databaze. avg rado 29 virusus ir viska isvale. tiesa kai ka reikejo isvalyti rankiniu budu su avg pagalba- visa paslaptis tokia:
1 atidarot AVG programa,
2 spaudziat program/ AVG virus vault
3 pasirenkat arba heal. arba delete. JOKIU BUDU NE RESTORE!
turetu padet. yra buve man , kad virusa AVG rado, bet nei karantinavo nei istryne. bet tai buvo failas .zip faile. toki tereikia istrinti. arba isarhyvuoti viska kas neuzkresta ir istrint originala zip faila.
problema ne AVG ar kitoj programoj. problema vartojimo igudziuose. o ziurek prisiciuncia visokiu parazitu , o velaiu susigriebia, kad reikia antivirusines gal dar ir firewall_o ir surande begale virusu bei negaledami ju pasalinti kaltina viena ar kita programa.
juk atrodytu elementaru, kad nesusirgti(apsisaugoti) yra lengviau nei gydytis.
nesusirgimo planas paprastas, dar karta skaitykit shio forumo tread ir rasit ats. nekantriausiems-:
firewall/antivirus+resident antivirus/papildomos programos(spybot search and destroy)/google toolbar internet exploreriui ir isjungti messenger.
-------------
bet grizkim prie problemos.
trojanas yra ypatingas parazitas- jo savaime(pacio trojanuoto failo) neuztenka istrinti. jis sugeba daugintis ir vel is naujo atsirasti.
kitaip tariant jis slepiasi po visa hardraiva. paprastai registruose(registry).
problema yra tame, kaip atsekti kur jis slepiasi. kai atseksi, tada jau bus paprasta.
kadangi pats nesu susidures su shiuo trojanu, nera lengva padeti.
mano manymu turetu padeti swc shredder. bet si programa is esmes skirta tik vienai parazitu grupei. tad jei nieko su ja nerasii, vadinasi TA LIGA TAVO KOMPAS NESERGA.
tada reiketu bandyti hijack this.
apskritai- siulyciau dar viena nemokama antivirusine programa(be jokiu registraciju)
ja rasti galima chia:
http://www.free-av.com/tik JOKIU BUDU neijung AVG IR antivir resident shield vienu metu!
ANTIVIR veikia savotiskai- instaliacijos metu isijungia skanavimas. tad nenustebk. velaiu aki po skanavimo programa instaliuojasi , veikia kaip normali. shi programa shiek tiek letesne nei AVG. kazkada turejau AVG kaip pagrindine ir ANTIVIR ant mobilaus hard draivo.