Re: Ar teko susidurti su Anglijos medicinos pagalba? (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Ar teko susidurti su Anglijos medicinos pagalba?
|
irmoshke (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 185
|
|
Re: Ar teko susidurti su Anglijos medicinos pagalba? 3 Years, 5 Months ago
|
|
|
Taigi,vakar ir man teko malonumas susidurti su anglu medikais. Priesistore tokia,kad sestadieni pradejo mausti danti,sekmadieni jau siautejau,nakti nemiegojau,taigi,vakar pasikonsultavusi su kolegomis uzsirasiau pas privatu stomatologa. Nuejus gavau uzpildyti kruva anketu apie savo sveikatos bukle/alergijas/iprocius ir kitokius velnius,kol galu gale pakliuvau pas daktara. Patogiai isitaisius zaliojoje keduteje atklausiau,ka kaip ir kodel darys. Paziurinejas po mano zaviaja glotke daktaras padare isvada,kad visi dantukai visiskai sveiki,o skausmas yra del to,kad puikieji lietuviu meistrai,uz 2000 litu man ideja karunele(netikra dantuka,prilipinta ant tikrojo nulauzto likuciu)paliko vadinama "kisene"-tarpa tarp danties ir dantenos-i kuri lenda maistas,jis is ten neishsikrapsto net su siulu ir tai kelia uzdegima,kuris,jei nebuciau kreipusis taip greit,butu sukeles galbut ir kraujo uzkretima :x dar del visa ko padare nuotrauka,ar neuzkresti kanalai,ba tokiu atveju butu dantis lupamas lauk :x aciu dievui ir visiem sventiesiems,kad to nebuvo. Taigi,tolaiu seka kelios skylutes zande ir gomuryje ir arkliska nuskausminamuju doze. Valio,nebeskauda, Irmoshke sedi visa apsipatenkinus ir klausosi pasakojimo,kaip kas ir kodel makaluojasi man po burna-visai smagu :lol: Po valandos tenka palikti mielaja kedute galutinai atsikracius viso brudo ir baimes stomatologais. Toliiu gaunu recepta antibiotikams, patarimus,ka daryti,kad nesikartotu(ajsiu musht dantisto lietuvoj,kai tik ten grisiu).Siandien nieko nebeskauda:) Kaina,kas,manau,visiem gan idomu,30 svaru. Taigi,visa sita istorija norejau pasakyti,kad mitas yra tai,kad anglu stomatologai nieko neismano ir lupa beprotiskus pinigus. Arba man tiesiog pasiseke
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
|
|
|
|
|
O pas mane tokia liudna istorija.Mano drauge spalio menesi rado krutyje guziuka,nuejo pas GP,sako cia nieko baisaus,pagerk antibiotiku,kai isgersi kursa ateik,paziuresiu.Sugere viska tvarkingai,guzas pranyko.Nuejo pas daktara seko matai,nieko baisaus.Pries mensei ji vel uzciuope guza toj pacioj kruty,tik kitoj vietoj.Nuejo pas daktara jie sako,gerai nusiusim tyrimams jei nori.Padare apointmenta i klinika,mes ta apointmenta visai netyciom pramazinom,padare kita,rugsejo gale.Ji sugalvojo nelaukt ir nuejo privaciai pasitikrint.Nusiunte ja daktaras i ligonie skubiai tyrimams,pareina tyrimu isvados-vezys,uzsibuves jau neblogai.na zodziu i smulkmeniskumus nesiliausiu,bet kaip matot.Tas private daktaras pasiule jai paduot GP i teisma. Asvaziuoju i Lietuva sekmadieni,reiks pereit MOT :roll: pirmoj eilej pas dantista,nes visos pliombos kurias pries metus sudejo,issokinejo.
|
|
|
|
|
|
|
su kuo susidesi,taip tau ir reikia
|
|
|
Joske (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 77
|
|
|
|
|
Zmoniu tarp mediku sitoje salyje sunkiau surasti. Nebent _galioja viena bobute pasake_ taisykle. Visiems, kam neissipylde ju _everything will be fine', siulau netyleti. Jei nera noro vazotis su teismais, reikia rasyti tiesiai i Primary Care trust, kuri priziuri jusu GP. Pagal patirti galiu pasakyti, kad skambucio sulaukem jau sekancia diena! Nebudinga jiems taip greitai sukti savo hamburgerinius uzpakalius. Bet deja ir nusileisti iki ju lygio, kad visos ligos gydomos paracatamoliu irgi kvaila. Todel siulau netyleti, kam laiku nenustate ligos. Ypatingai tokios kaip vezys.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
visko visur buna, pagal vienetinius atvejus negalima sprest ar gerai ar blogai. Bet bendrai paemus UK valdiska medicina yra viena is tragiskiausiu vakaru europoje. Paciam teko susidurti - nieko bloga negaliu pasakyt, tik ilgas waiting list. Bet visko visur ubna, ir ivairiu gydytoju/seseliu pasitaiko - neteiskim ir nebusim teisiami ;)
|
|
|
|
|
|
|
irmoshke (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 185
|
|
|
|
|
niekas cia nieko neteisia,tiesiog dalinasi visi patirtimi.
|
|
|
|
|
|
|
bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
|
|
Re: Ar teko susidurti su Anglijos medicinos pagalba? 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
pabuvojau lietuvoje,nuejau pas daktarus,pasidariau echoskopa krutines,nes cia tai neprisiprasysi nieko.gaila,dantu nespejau susitaisyt.o mano dukrai pirma karta eme krauja is pirsto.tai tiek riksmo buvo.mano visi draugai lietuvoje apake,kad jai astuoni _meta_i ir dar nei karto joks kraujo tyrimas nedarytas.ju vaikai priprate but badomi i pirsta.kitais _meta_is reiks man butinai dantis susitaisyt. mano gp mane visiskai uzkniso.kai kas nors atsitinka neprisisauksi pagalbos,apointmentus duoda po savaites,dvieju.taip ir numirt galima.o jie cia man atsiunte kazkokia anketa,su klausimais ar rukai,kiek rukai,kiek geri.ir tokia pacia anketa mano dukrai.tipo kad mes galetume jus efektyviau aptarnauti mums reikalinga informacija.ir ant galo parase kad kuo skubiau atsakyciau ir issiusciau,nes jie manes negydys jei as neatsiusiu anketos atgal.idiotai.kai nueini su nusiskundimais,tai "israso" gert daugiau vandens arba jei ka skauda net neapziuri ir niurofeno priraso ar dar kokio s. :roll:
|
|
|
|
|
|
|
su kuo susidesi,taip tau ir reikia
|
|
|