lietuvauzsienyje

lietuvauzsienyje.com
Sveiki, Svečias
Prašome Jungtis arba Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam? (0 rodyta) 
_GEN_GOTOBOTTOM Pateikti atsakymą Temos: 0
TEMA: Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam?
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
graphgraph
_MODLIST_OFFLINE Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam??? 3 Years, 7 Months ago Karma: 0  
Tikiuosi ir as :D

Pranešti moderatoriui   Logged Logged  
  Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą.
nnt (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 2
graphgraph
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam??? 3 Years, 7 Months ago Karma: 0  
Kaip sauksi taip ir atsilieps. Nors as ana diena miestelyje gidejau lietuviskai kalbant, bet nepakalbejau :oops: O geru lietuviu yra As LABAI geras lietuvis(e) :moti:

elte (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 45
graphgraph

O siaip dauguma sako ,kad jei nori su draugu susipykti ,tai pasko_link_ piniga arba kartu pagyvenk .na man dar neteko nuo to nusvilti ,ar kam taip buvo nutike is jusu?

Frosta esi teisi. Man taip buvo, gan senokai. Bet nebutinai su draugu, gali buti ir gimine. 1996 pakvieciau savo labai gera drauge atvaziuoti. Prabuvo 1.5 metu. Dar tais laikais juk nei dirbti, nei mokytis negalima buvo. Atvaziavo su visiting viza, viska sutvarkem, po 6 men. padareme student viza, idarbinom ir t.t. Gyveno mano bute, naudojosi viskuo, nieko nereikejo pirkti. Ir kaip visada buna, kai triniesi kartu 24 val, susipykome del nieku. Niekad nesitikejau, kad taip apjuodintu mane ir mano seima. Buvau labai pritrenkta ir nusivylusi, bet laikas viska gydo. Po poros metu nebendravimo, prasnekome. Ji, tikiuosi, suprato, kad nevisai teisi buvo, nes atsiprase. Dabar vel bendraujame, but from the distance.
Taigi, dabar visiems patariu, jei nenori susipykti su artimais tau zmonemis, negyvenk po vienu stogu. Geriausia susitikti, pabendrauti, kazkur nueiti ir vel issiskirti, tada tikrai jusu draugyste gali testis labai ilgai.

Dont worry, be happy!
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
graphgraph
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam? 3 Years, 7 Months ago Karma: 0  
niu va, siandien isgirdau pirma kart mergiote ir du bernelius kalbancius lietuviskai Bournemouth"e, pagalvojau uzkalbinsiu.einant _link_ ju mergina garsiausiai reiske savo nepasitenkinima draugui *pyp,pyp,pyp ir t.t. *.kazkaip nepatogu pasidare ir nuejau toliau,Vat ir lietuviai :( o gal cia nesciosios irzlumas?, mat su "pilvuku" panele. Kaip manot?

Errika (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 113
graphgraph
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam? 3 Years, 7 Months ago Karma: 0  
gal ir pilvukas kaltas, o gal tik seip apsipyko. juk visko pasitaiko. kartais eini ir nevietoj susipyksti net neitardamas kad ap_link_ui lt gali but :) nepasiseke tau si karta ne tuo momentu pataikei praeit pro saly :)

as jau kiek kartu esu gridejus pro mane praeinancius lietuvius, bet kazkaip niekada neisdrysau pasisveikint. pagalvojau, o ka as jiem pasakysiu?,. va bus meetas tada ir susilialiakinsim :lol:

bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
graphgraph
Re: Ar lietuviai Anglijoje "draugai" vienas kitam? 3 Years, 6 Months ago Karma: 0  
niu va, siandien isgirdau pirma kart mergiote ir du bernelius kalbancius lietuviskai Bournemouth"e, pagalvojau uzkalbinsiu.einant _link_ ju mergina garsiausiai reiske savo nepasitenkinima draugui *pyp,pyp,pyp ir t.t. *.kazkaip nepatogu pasidare ir nuejau toliau,Vat ir lietuviai :( o gal cia nesciosios irzlumas?, mat su "pilvuku" panele. Kaip manot?
Nu palauk Coliuke,atvaziuosiu as i bournemouth,galesi uzkalbinti :D as ten kai nuvaziuoju,man taip gera pasidaro,labai myliu ta miesteli.va galvoju ir kaip man ten kur nors nusidanginus ir kaip ten su darbais butu. :roll:
o del to kad pagyvenus kartu draugu santykiai pasikeicia,tai labai pritariu,nes tokios patirties turejus ne karta ir ne du.o siaip tai tikrai,visokiu zmoniu pasitaiko,vieni tik ziuri kaip cia kad tu geriau neprasisuktum,kiti pades ir nepzystamam.as cia is kazko neseniai girdejau,kad lenkai labai vieni uz kitus eina,neduoda skriaust savu,o tarp lietuviu paitaiko visko.na bet manau visose salyse bendraujant su tautieciais yra isimciu.as noreciau galvoti,kad visi zmones gerieciai.na,gerai,pasitaiko nusivili,iduria,isnaudoja,bet vis tiek as uz savus.kartais :wink:

su kuo susidesi,taip tau ir reikia
_GEN_GOTOTOP Pateikti atsakymą
Sukurta FireBoard

Nauji forumo pranešimai
Benefitai
Norkute 2008-12-02 19:59
Ats:del nuotrauku
ATA 2008-12-01 23:05
Ats:DV-2009 (jau greit)
ora 2008-12-01 22:56
ieskau draugu is californijos
mantasma 2008-11-30 19:53
Ats:Aviabilietai į JAV
Sigita79 2008-11-29 23:03
Ats:pakeista pavarde ir nauji dokai po ...
Laselis 2008-11-29 02:13
Ats:Firmos kurios neapgaus...
ade 2008-11-28 14:32
Ats:Gyvenimo pradžia JAV
snegopad 2008-11-27 17:03
Ats:DV-2010
N0rt0nas 2008-11-27 16:35
Ats:GC (ŽK), nepilnametis
N0rt0nas 2008-11-27 13:12
Ats:Darbdavio paieska JAV
snegopad 2008-11-27 05:21
Darbdavio paieska JAV
kasjurate2008 2008-11-27 02:28
KUR DINGE SIAURES AIRIJOS LIETUVIAI???
gita81 2008-11-26 23:16
KUR DINGE SIAURES AIRIJOS LIETUVIAI???
gita81 2008-11-26 23:16
Ats:Re: Klausimas Airijos Lietuviams
kaimynas2008 2008-11-26 20:49
Ats:ar verta migruoti i australija?
ATA 2008-11-26 17:14
Ats:Galimybes dirbti Ispanijoje
aurelika 2008-11-26 08:13
Svedija, busto nuoma
araime 2008-11-25 17:07
Ats:Studijos Amerikoje 2009
snegopad 2008-11-25 00:17
Ats:reikalinga namu tvarkytoja/aukle NY...
ATA 2008-11-24 20:29

Daugiau...
heaven-nails.lt - nagų priauginimo priemonės

TNS_Gallup_180_70.JPG

smartauto_logo_orange.png
Forumas
Lietuviška televizija internetu
Skelbimai
Nariai
Blogas

Komentarai
WE BACK ONLINE !!!
laba. bandziau prosregistrouti su keliais emailais...
WE BACK ONLINE !!!
Jei visiskai nieks nesigauna parasykite savo useri...
WE BACK ONLINE !!!
Nezinau kiek kartu bandziau parsisiusti i savo ema...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Noriu prisiregistruoti prie Jusu svetaine...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Bandziau registruotis , bet jau trecia sa...