Re: Kodel jus palikote Lietuva? (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Kodel jus palikote Lietuva?
|
wukas (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 263
|
|
Re: Kodel jus palikote Lietuva? 3 Years, 2 Months ago
|
|
|
Tutti, gal galite visa sarasa apie mane paskelbti ? Visas mano savybes. Ar tai labai dinaminis sarashas ?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
|
|
|
Mod.
Kolegos. Butu malonu, kad patys istryntumete savo paskutiniasias zinutes. Ir aplamai reiketu maximaliai stengtis nesileisti i asmeniskumus. Inetu vistiek tiesos nerasite, o kai ne kurie neistengs jos irodyti, o kiti - paisyti.
Dekui.
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O as esu girdejus, kad absoliucios palaimos busena pasiekia tik psichikos ligoniai, ir kad normalus zmogus negali jausti visiskos laimes.
|
|
|
|
|
|
|
osia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 412
|
|
|
|
|
Vaikai, bukit geri, atsidarykit tema "Kas yra laime?" ar pan ir diskutuokit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nusprendziau parasyti apie UK. Zinoma cia lietuviu tukstanciai bet pasakysiu savo asmenine nuomone. Auginu keturias atzalas nors siap esu gana jaunas -34- tad issilaikyti LT buvo neimanoma. Pries keturis metus atmyniau i Londona "trims menesiukams". Pradzia buvo nelengva, bet dabar staliauju ir berods visko netruksta: turiu gera masina, leidziu sau smagiai atsipalaiduoti: night clube, atrakcionu parkuose siaip su draugais, atostogu metu pakleliauti ir t.t. Jau pribrendo reikalas imti morgage - dairausi busto. Manau tai nera blogas gyvenimas. Siaip vien is UK valdzios gaunu £200/men child benefit ir £70/sav child tax credit. Plius tax return kiekvienais _meta_is. Gerai apmokama darba £600-700/sav rasti gana sunku, bet turint masina, darbo irankius bei vidutiniskos darbo patirties ir mokant kalba visgi imanoma. Pats Londonas kaip vieta - baisu- juodziai, babajai visur nevala, transporto kamsciai ir t.t. Teko vasara padaryti kruiza ap_link_ visa Skotija, taigi sumyniau apie 1400 myliu. Ten tai nuostabu - svarus grazus miesteliukai, grazi gamta, vien balti. Net buvau 70% nusprendes viska mesti ir keltis i Edinburgo apy_link_es.bet deja turint keturis vaikus su ju mokyklomis, gerai apmokama darba ir nemaza draugu rata cia - si svajone subliusko. Na bet ateityje planuoju 10-15 meteliu moketi morgage ir tada pardavus nama persikelti i kur kas ramesne vietele, gal CAN, gal ESP, o gal ir SCO. Beja vietos LT nesu numates. Labiausiai atgraso nesaugumo jausmas, turi but pastoviai isitempes kad neapvogtu kad neuzpultu. Taigi spreskite patys ar gerai toje UK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ikisiu savo liezuvi. prisiskaiciau visokiu nuomoniu ir postringavimu. Visi savaip teisus. Gyvenimo tiesa tokia, kad absoliutaus gerio niekur , niekam nera. Visiem tenka pasrebt ir gerio ir blogio, buna sviesesniu dienu ir dienu juodesniu uz deguta. Esme zmoguje. Kaip elgiesi, kaip galvoji sunkia minute. Viskas priklauso nuo TAVES ZMOGAU.Nesvarbu kur bebutum Lietuvoj, uz balos ar Europoj. Zinau uz balos lietuviu , kurie isruko is Lietuvos, susidure su gyvenimo sunkumais, problemom, ir prasidejo. Visi kalti : Lietuva, draugai, tevai. Lansbergis, brazauskas ir bala zino kas. Nekalti tik jie patys ir degtine. Stiprybes visiems ir noro. Man buvo visko DB,daugiau problemu negu dziaugsmo, taciau visad klausdavau saves "kur prasoviau?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|