lietuvauzsienyje

lietuvauzsienyje.com
Sveiki, Svečias
Prašome Jungtis arba Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose (0 rodyta) 
_GEN_GOTOBOTTOM Pateikti atsakymą Temos: 0
TEMA: Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose
(Lankytojas)
Žinutės: 0
graphgraph
Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
_FB_MYPROFILE_BIRTHDATE:
Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose 4 Years, 3 Months ago Karma: 0  
Malonu, kad tevai uz vaikus svajoja.

Kiek pastebejau, vaikams svajones JAV yra kur kas lengviau igyvendinti jei issilavinima isigyja salyse kuriose yra maziau perspektyvu svajonems. Keista, ar ne ;)

Nu zmogau.Kiekvienas tevas ir kiekviena mama svajoja, kad vaikams gerai sektusi. Ir tevai daro nemenka itaka vaiku gyvenimui, man atrodo del to nesigincysime. O del perspektyvu, tai kaip cia pasakius, ypac mergaitems. Kai isvazinejome is Lietuvos, pats populiariausias pradinukiu burelis buvo modeliu/manekeniu. Paskui dukros klasiokes atsiunte nuotrauku is tu "pasirodymu". Mergaites pridazytos,susukuotos ir aprengtos kaip 16-18 metu. Vaizdelis vulgarus, svelniai tariant. Trumpai tariant nenoriu savo vaiku kisti i purva tam kad paziureciau, paskes ar issikapstys. Neturiu as ju tiek daug.

Pranešti moderatoriui   Logged Logged  
  Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą.
kukute (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 174
graphgraph
_MODLIST_OFFLINE Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
Cia buvo mano kukutiski pamastymai.

^-_-^ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 790
graphgraph
Mano kolega skundesi, kad jo dukrai teko (JAV esancioje mokykloje ) imti namu ekonomika, siuvima, virima. Jis minejo dar keleta vienodai absurdisku klasiu.
Dukra labiau domino chemija, matematika, biologija, deja sioje svajoniu salyje jai buvo gana sunku svajonias ispildyti.

Carlos (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 688
graphgraph

klysti carlosai siek tiek. ka tau tas tevukas alu siurbiantis tevukas gali duot?

GYVENIMA, jurcia, GYVENIMA!
as niekada gyvenime negaleciau issizadeti savo vaiko. reikia sugebeti ne tik vaika padaryti, bet, supaprastintai pasakius "isleisti i zmones". noreciau SAVO (MANO) vaikui idiegti savo pasauleziura, matyti kaip jis auga, nesioti ji uzsikeles ant peciu vaiksciodamas po parka ar po miesta. noreciau matyt kaip jis man su dziaugsmu atnesa parodyt gera pazymi ar piesini is mokyklos, kaip jis pradeda draugaut su mergaite. noreciau susitaikyt, pries tai del ko nors susipykus, nes jis MANO vaikas.
va ka as noreciau duot savo vaikui.
P.S. o alu as megstu ("siurbti", kaip tu visai ne vietoj ironiskai parasei).

I_m not rasict. I hate everybody equally
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
graphgraph
Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose 4 Years, 3 Months ago Karma: -2  
vienas dalykas megti alu siurbti:) - kitas buti girtam pries savo vaikus.

taip as pvz irgi negaleciau atskirai nuo savo vaiko/u gyventi. as noriu matyti savo busimu vaiku kiekviena gyvenimo zingsni. ir tikiuosi, kad mano gyvenimas nepasisuks tokia vaga, kad atsidursiu tokio apsisprendimo kryzkeleje. taciau nevisu gyvenimai vienodi, ne visi tevai gyvena kartu, kaip siuo atveju mama ir tetis skirtingose vandenyno pusese, todel negalima zmogaus teisti del vieno jo poelgio, nezinant visu smulkmenu

Don_t eat the yellow snow!
(Lankytojas)
Žinutės: 0
graphgraph
Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
_FB_MYPROFILE_BIRTHDATE:
[.as niekada gyvenime negaleciau issizadeti savo vaiko. reikia sugebeti ne tik vaika padaryti, bet, supaprastintai pasakius "isleisti i zmones". noreciau SAVO (MANO) vaikui idiegti savo pasauleziura, matyti kaip jis auga, nesioti ji uzsikeles ant peciu vaiksciodamas po parka ar po miesta. noreciau matyt kaip jis man su dziaugsmu atnesa parodyt gera pazymi ar piesini is mokyklos, kaip jis pradeda draugaut su mergaite. noreciau susitaikyt, pries tai del ko nors susipykus, nes jis MANO vaikas.
va ka as noreciau duot savo vaikui.
.

Carlos, viskas yra gerai ir tavo norai yra naturalus. Manau, kad visi tiek vyrai, tiek moterys galvoja apie ta pati, o ypac dar neturedami savo vaiku.

Matai amzius mano toks, kad visi supantys draugai ir pazystami jau turi atzalas ir net ne po viena. Bet patikek, vaizdas visai ne toks , koki tu paisai, labai net ne toks.

Tai ka tu nupiesei esu girdejes ne is vieno tevo, bet deja vyru nenaudai, tai daro daugiau mamos. Vyrai aklai iklimpe i "pinigu kalima", i kazkoki nerealu uzimtuma ir panasiai. Jie neturi laiko atostogauti net su seima, nes jau baisiai busy(juokas) Gyvenimas taip susikloste, kad paskutinius penkerius metus savo vaikui buvau tetis ir mama. Tad as is tiesu pergyvenau tai, ka tu aprasei ir parkus ir rankdarbius su progom ir be progu ir pirmasias meiles , VISKA, nes dar toks amzius, kai vaikai noriai dalinasi su savo artimaisiais viskuom. Jis buvo mano draugas, mano "rankinukas" visur:darbe, atostogose, isvykose, iskilose, netgi egzaminuose :). Dabar tik draugas.

Man labai liudna, kad tai nesitesia ir kad tai nutruko, bet jokiu budu nentruko vidinis rysys ir bendravimas.

Bet sutik, kad vaikas turi tureti ir mama, ne tik teti. Reikia jam siuo metu jos, nereikia, ne man spresti. Bet jei jis ja turi, tai vadinasi turi ir patureti, o ne gyva uzmirsti. Tai butu liudniausia ir sau negaleciau atleisti, kad nedaviau galimybes tureti vaikui mama. Amerika tai tik priedas, prie viso to. Nes juk nebutinai visi turi gyventi joje. Paprasciausiai taip siuo metu yra pas mus ir tiek.

Carlos. Atsisakyti/issizadeti yra viena, o laikinai, susikloscius tam tikrom ap_link_ybem issiskirti yra visai kas kita. Manau esi protingas vyras ir tai suvirskinsi.

p.s. tie kas mus pazysta, pradzioje labai stebejosi tokiais veiksmais (tai, kad mudu issiskyreme). Bet po to (kaip pastebiu) , matomai isivertine kiek kitaip, vertina tai labiau, nei mano rupinimasi vaiku 4 su virs metu

Manau, kad viskas bus gerai, na bent bus taip, kaip turi buti

_GEN_GOTOTOP Pateikti atsakymą
Sukurta FireBoard

Nauji forumo pranešimai
Ats:DV-2009 (jau greit)
ora 2009-01-09 23:09
Reikalingi labourers Statibose darbas S...
tangs1 2009-01-09 14:41
Ats:Darbas Londone | Informacija apie d...
Dikajakoska3 2009-01-09 12:22
Ats:Council Hause
Dikajakoska3 2009-01-09 12:00
Ats:Hull
Dikajakoska3 2009-01-09 11:55
Ats:Re: Lietuviai Graikijoje
Mykonos 2009-01-09 10:56
Ats:Aviabilietai į JAV
amerikie 2009-01-08 02:40
kaip grąžint savo mokesčius nemokomai
the_globe 2009-01-06 18:03
Ats:Re: VISI KURIE ESATE ANGLUOSE
butiarnebuti 2009-01-06 09:46
Ats:turizmo ir viesbuciu vadybininkai
butiarnebuti 2009-01-06 09:07
Ats:DV-2010
Thommy1 2009-01-04 20:50
Ats:Atostogos
wirqis 2009-01-04 20:36
Ats:Emigracija i JAV
dzukas007 2009-01-04 14:58
Ats:GYDYTOJAI AIRIJOJE?
ATA 2009-01-02 16:30
Airijos Lietuviams
audcapl 2009-01-02 15:07
Ats:Galimybes dirbti Ispanijoje
ugne123 2008-12-29 10:02
Lietuvis sulaikytas uz narkotiku gabenima
ATA 2008-12-26 09:59
Ats:Re: Viskas apie PIETU AFRIKA
Storas1 2008-12-25 14:43
Ats:"žopa" arteja cia UK, kur vaziuosi...
ATA 2008-12-24 15:14
Ats:Re: Lietuviai Svedijoje
donce973 2008-12-24 14:16

Daugiau...
heaven-nails.lt - nagų priauginimo priemonės

TNS_Gallup_180_70.JPG

smartauto_logo_orange.png
Forumas
Lietuviška televizija internetu
Skelbimai
Nariai
Blogas

Komentarai
WE BACK ONLINE !!!
laba. bandziau prosregistrouti su keliais emailais...
WE BACK ONLINE !!!
Jei visiskai nieks nesigauna parasykite savo useri...
WE BACK ONLINE !!!
Nezinau kiek kartu bandziau parsisiusti i savo ema...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Noriu prisiregistruoti prie Jusu svetaine...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Bandziau registruotis , bet jau trecia sa...