Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose
|
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
Re: Klajokliu keliones gerio (blogio) paieskose 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
hmm kas per diskusijos cia issivyste. nu parase zmogus (ir beje visai idomiai ir juokingai kai kuriose vietose) ir viskas, jei nepatinka tai nebutina cia saukti, parasykit geriau jei jau tokie protingi:) :moti:
Dekui Jurciai ir kitoms merginoms. :).uzsisisedejau darbe.gurksnoju brendi(nebus ryt treniruotes :( ) jeah.bet diena puiki, nes gavau dar darbo + , o tai reiskia, kad draugeliui bus dar geriau gyventi ten kur jis gyvena. Kas norite pasidziaukite su manim, kas norit pavydekite.man yra vienodai gerai, nes zinau, kad pasiekiau tai savo triusu ir darbu bei atsidavimu. Jeah.gerai kai gerai :), na , bet kuom as kaltas, kad butent to as ir noriu, kad noriu kalbeti tai ka noriu, gal;voti apie tai ka noriu galvoti, dirbti tai ka noriu dirbti, keliauti ten kur noriu ir galu gyventi ten kur noriu ir su kuom noriu.
Moderatoriau, nuo temos nenuklydau ;) :)))))))))))))))
Sorry :)
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
ZAJOBA (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 423
|
|
|
|
|
hm. o as praziopsojau visus rasinius. bet Draugelis manau atsius man i emaila ;) Pasigedau jau kuris laiko tamstos.
|
|
|
|
|
|
|
fixer (Lankytojas)
Platininis
Žinutės: 356
|
|
|
|
|
Man Rasos postas labai patiko.Girdejes tokiu istoriju gal visa tuzina,cia kaip ir kalejime,nei vieno kalto,visi per klaida pakliuve.Taip ir Anglijoje,nei vieno skurdo isvaryto,visi isbando save,ir plecia akirati.
|
|
|
|
|
|
|
Siuo metu besiblaskantis tarp dvieju poru krutu.
|
|
|
Rasa (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 199
|
|
|
|
|
:evil: Žinai ,Fixer,kartais tavo juokeliai nejuokingi.Neturiu noro su tavim gincytis,bet pats pagalvok,ar šeima,kuri Lt turi puiku buta (beje,Klaipedoj)ir jo nenuomoja,cia gyvena name ir jame yra tušciu kambariu,dirba tik vyras,nes žmona prižiuri 2 sunus,cia atvažiavo del pinigu?Mane piktina toks lietuviu požiuris,kaip ir Draugelio atveju,tavo pasakojimas-nieko vertas,bet patys net keliu normaliu sakiniu nesurezga,taip ir tu ,Fixer,kartais iš tiesu,pasistenk ,bent kritikuoti motyvuotai,o taškuciais pabaigti sakini kiekvienas gudrus. :wink:
|
|
|
|
|
|
|
C. (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
:ar šeima,kuri Lt turi puiku buta (beje,Klaipedoj)ir jo nenuomoja,cia gyvena name ir jame yra tušciu kambariu,dirba tik vyras,nes žmona prižiuri 2 sunus,cia atvažiavo del pinigu?Mane piktina toks lietuviu požiuris,kaip ir Draugelio atveju,tavo pasakojimas-nieko vertas,bet patys net keliu normaliu sakiniu nesurezga,taip ir tu ,Fixer,kartais iš tiesu,pasistenk ,bent kritikuoti motyvuotai,o taškuciais pabaigti sakini kiekvienas gudrus. :wink: Va jezau, tai jus tikri idealistai, visai spjove i materialuji pasauli. turit buta, ir netgi KLAIPEDOJE, ir jo nenuomojat, vai vai, dyvu dyvai. O jei tu rasa galvoji kad dauguma lietuviu gyvena po 4 vienam kambary, ir tik tu cia isimtinai laikai TUSCIUS KAMBARIUS, tai stipriai klysti. Ir jei jau jusu nuostabi seimyna taip stipriai deje ant pinigu, idomu, kodel emigravot ne i Kongo demokratine respublika, arba Indonezija, bet i UK?
|
|
|
|
|
|
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
|
|
|
Hi,
kolegos nelyskite i asmeniskumus.
P.S. Siaip tai geras mano msg pries tai buvo. Fixel ir Co. Apie jus namo nuomone nepakito. :twisted:
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|