Re: patarkit del gyvenvietes (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: patarkit del gyvenvietes
|
gama (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 44
|
|
patarkit del gyvenvietes 4 Years ago
|
|
|
sveiki gyvi, kolegos. reikalas yra toks: vakar suzinojau, kad per 2 savaites turiu susirasti gyvenama vieta ir issikraustyti is siuomet gyvenamos. Galvoje makalyne - negaliu apsispresti i koki miesta vaziuoti. Galvojau i Londona :) , bet sako lyg ten brangoka su pragyvenimu, o kadangi santaupos mano negausios prisikaupe, nes neplanavau niekur kraustytis, tai brangumo faktas baugina. O kiti miestai kelia abejoniu del darbo galimybiu (gal nepagristai). Mano planas susirasti gyv. vieta per ineta, gal but nuvaziuoti paziureti (gyvenu dabar Hampshire) ir apsigyvenus ten, ieskotis darbo. Ar galetumete ka nors patarti pradziai, ar reikia bijoti londono del kainos bustu (kokios beje kainos 2-3 zonoj single room in shared house?) ar vis delto pasirinkti mazesni miesta ir ieskotis darbo jame. jei taip, ar nebus del darbo problemu? mastau apie bristoli. O gal patraukti i skotija? Aciu
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
go (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 53
|
|
Re: patarkit del gyvenvietes 4 Years ago
|
|
|
Teisingai kelkis i Bristoli, mes dar sausi atvaziuosim, dar inguliak ir galesim koki nama nuomotis, su garazu ir sodeliu kokiu. :)
|
|
|
|
|
|
|
gama (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Teisingai kelkis i Bristoli, mes dar sausi atvaziuosim, dar inguliak ir galesim koki nama nuomotis, su garazu ir sodeliu kokiu. :)
:))) is mano vietos kur esu, labai nepatogu vaziuoti iki Bristolio ziureti gyvenvietes, o keltis aklai kazkaip. As gal _link_ Londono _link_stu. nors ir brangu, bet viskas "po ranka". Vnz dabar biski panikuoju, nes nzn kaip su tais miestais, dar galvojau apie Liverpool ir Birmingham, bet i ten vazinetis isviso beda. n persedimu, kainos return >30 sv. tai kad nepavazinesiu paziuret kambariu. O gal reikis tiesiog nuvaziuot i bet kok,i isikurti hostelyje ir jau ieskotis? Nezinau. Labai esu pasimetus, nzn kuo griebtis pirmiau, nes truksta informacijos, del to negaliu apsisprest
|
|
|
|
|
|
|
go (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Tu ziurek ne is kur patogiau gyvenamo ploto ieskot, o kur bus geriau gyvent, t.y lengviau susirast darba, pigesne busto nuoma ir tt
|
|
|
|
|
|
|
gama (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Tu ziurek ne is kur patogiau gyvenamo ploto ieskot, o kur bus geriau gyvent, t.y lengviau susirast darba, pigesne busto nuoma ir tt
jo, apie tai ir postas :)
|
|
|
|
|
|
|
go (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Na tai va, kokiam bristoly nuoma perpus pigesne negu kokiam londone :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|