Re: Estijos neramumai (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Estijos neramumai
|
gliukoze (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 48
|
|
Re: Estijos neramumai 1 Year, 5 Months ago
|
|
Man asmeniskai www.info.lt labiau patinka, atrodo rimtesnis nei Delfi
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Qlumpys (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 2232
|
|
|
|
man www.balsas.lt visai patinka :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MINDULE (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 342
|
|
|
|
|
Ash nesu priesh pati delfi ir jo pateikiamas naujienas. kai tai naujienos, bet kai ten prasideda nuomoniu publikavimas ir paskui vieni ant kitu vazhiuoja. Pas visus orumas liejasi per krashtus, jus mums shita, o mes jums va taip atgal. Shiandien net nesijungiau i delfi, nenoriu nuotaigos gadintis ir gaishti laiko. Gal veliau ilysiu apie sporta paskaitineti.
Del Litvinenkos - atvirus parodymas kad uzhsichiaupkite tiek kas priesh mus, nes baigsite gyvenima zhiauria mirtimi. Per daug akivaizdus ir aishku pareishkimas. Galechiau irgi prisiminti kitus atvejus, tik niekada nebandzhiau isiminti pavyzdhiu. gal kas domites atseksite pagal ivykius - Buves karininkas "ishshoko" ish penkto aukshto, gyvendamas 3 ar 4, "ishshoko" apsirenges, su paltu ir kepure. Nafto magnatas sedi be kaltinimu ir konfiskuotu turtu.
Dabar i kita shona, nes jau ir taip ne i tema.
Mane pasieke naujienos per Rusu/Zhydu radijo stoti, kad BBS Londone apipublikuotus slaptus britu zhvalgybos duominis apie sena Izraelio ivyki. Kazhkas apie lektuvo ir jo keleiviu paiimtu ikaitais ishlaisvinima kazhkur 1978 _meta_is kazhkurioje Afrikos shalyje. Gal kas netychia turit kokiu nuorodu apie tai. Dekui ishkarto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
praeivis (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 269
|
|
|
|
Mane pasieke naujienos per Rusu/Zhydu radijo stoti, kad BBS Londone apipublikuotus slaptus britu zhvalgybos duominis apie sena Izraelio ivyki. Kazhkas apie lektuvo ir jo keleiviu paiimtu ikaitais ishlaisvinima kazhkur 1978 _meta_is kazhkurioje Afrikos shalyje. Gal kas netychia turit kokiu nuorodu apie tai. Dekui ishkarto.OT, bet chia _link_as i tas naujienas: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3407333,00.html apie 1976 uzgrobima: http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Entebbe
|
|
|
|
|
|
|
In the begining the Universe was created. This made a lot of people very angry, and was widely considered as a bad move.
|
|
|
MINDULE (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 342
|
|
|
|