Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams)
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
Nereikia but naiviems, tikrai atsiras išvažiuojanciu i JAV aukso kalnu ieškoti, jei vizos bus panaikintos, jei ne 1 mln., tai kokie 2-3 tukstanciai, o gal ir daugiau, juk žiurekit, kiek i Anglija išdume po 2004, o prieš tai irgi buvo šnekos, kad kas norejo, tie jau išvažiave. Èia tik toks skirtumas, kad Anglijoje legaliai dirbti galima, o JAV ne. Gal tas kažkiek sustabdys.
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
|
|
|
Èia tik toks skirtumas, kad Anglijoje legaliai dirbti galima, o JAV ne. Gal tas kažkiek sustabdys.
"Cia tik toks skirtumas". Tai, kad ne AntAnai. Cia didelis skirtumas. Ir nelegaliai 2-2,5kg zaliu jau nera kazkas tokio ar Tavo vadinami "aukso kalnai"
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
Neskaitant to, kad auksto mokslo diplomai Jav nepripazystami ir t.t.
kas cia tau tokia nesamone papasakojo?
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
Èia tik toks skirtumas, kad Anglijoje legaliai dirbti galima, o JAV ne. Gal tas kažkiek sustabdys.
"Cia tik toks skirtumas". Tai, kad ne AntAnai. Cia didelis skirtumas. Ir nelegaliai 2-2,5kg zaliu jau nera kazkas tokio ar Tavo vadinami "aukso kalnai"
Del "aukso kalnu" tai aš juokauju, betgi yra naivuoliu, kurie tiki, kad Amerikoje rojus ir kad jie laimingi jausis tik gyvendami JAV. Mano požiuriu tai Anglijoje legaliai dirbti geriau, nei JAV nelegaliai, bet yra gudruciu, kurie visaip stengiasi legalizuotis JAV, fiktyviai vedasi ar išteka, ar dar kokiu nesamoniu prigalvoja kad tik gyventi JAV. O kiek tokiu dar Lietuvoje laukia savo valandos?
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
oleander (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 11
|
|
|
|
|
[color=red][color=red]Sveiki visi. Pasidalinsiu ispudziais/mintimis is savo vizito ambasadoje, nes pati besiruosdama pokalbiui, siame forume radau nemazai naudingos info. Gal, tuo paciu, atsakysiu kai kam ir i klausimus. Nemanau, kad jau isanksto nuspresta, ar duoti viza, ar ne. Viskas sprendziama priejus prie langelio. Mano atveju kabliukas, prie kurio galejo prisikabinti - mazas oficialus atlyginimas, mama, gyvenanti JAV su GC, ir, apskritai nera irodymu stipraus rysio su Lietuva. Taciau buvau sudariusi gera keliones plana, viesbuciu, bilietu rezervacijos, itraukiau kelis draugus, kurie jau turi vizas ir kartu vaziuojame NE PAS KAZKA, bet patys sau vieni pakeliauti. Reikia buti labai gerai pasiruosus ir i visus klausimus atsakineti drasiai be abejoniu. Pokalbio metu buvo paskambinta mano draugam pasitikslinti ar is tikro jie kartu vaziuoja, kur, kiek ruosiasi isleisti ir pan. Na, o po to, mane pasikviete ir pasake, kad galiu ateiti rytoj pasiimti paso su viza. Gavau 10 metu Belaukiant pokalbio, susidare ispudis, kad jei tik zmogus pasako, kad vaziuoja pas gimines/artimuosius/draugus, kurie priims, aprodys, t.y. jei parodai, kad turi ten gyvenanti pazistama zmogu - vizos gavimo tikimybe zenkliai sumazeja. Nors ir nuosirdziai kloji tiesa, "sunus/sesuo priims, aprodys, esu invalide ir del gydymosi turiu gristi i Lietuva, seima lieka Lietuvoje", bet.tokie zmones vizu pagrinde ir negavo. Taip pat, konsulas labai priekabiai ziuri, ar zmogus nera buves isvaziaves ir dirbes uzsienyje (pvz.Airija, Norvegija). Na ir paskutinis dalykas - mano nuomone, kartais formume minimas "faktas", kad vizu isdavimas priklauso nuo konsulo nuotaikos yra juokingas [/color][/color]Nu tai nelabai suprantu, tai jau turejai pirkusi bilietus i lektuva ir viesbucius ir tik tada ejai prasyti vizos? Hm , idomu/ o jei nebutu isdave vizos, kaip tada su rezervacijom?[size=4][/size] :?: :o
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
rezervacija ne visada reiskia, kad pinigai jau sumoketi siaip.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|