Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams)
|
padauza (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
La.Forumas ir yra tam ,kad zmones papasakoti kaip jiems sekesi vienu ar kitu klausimu. As visai neverkslenu. Papasakojau situacija kuria girdejau Jav ambasadoje,kad kitiems butu aiskiau. Nemanau,kad del pavardes neatsiminimo buvo neduota viza.Tikrai taip nemanau.Tiems kuriems buvo jau numatyta ja duot is anksto kaip as manau sugaiso tik kokias 2 minutes.O kuriems ne purte po 15 min. Kreiptis i Dublino ambasada,kaip kazkas cia patare. Nezinau ar pades,manau,kad bus irasyta,prie mano anketos,kad neatsimine mergautines pavardes pas ka vaziuoja.Bus tik bereikalingas pinigu ismetimas.Jei nedave paty pirma kart,po to dar 2 kart,tai ir neduos.Kazkas cia kitkas,ko jie man nepaaiskina.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
|
|
|
Noreciau gauti turistine viza i Amerika. Tik neapsisprendziu, kokia versija rasyt, gal patarsit: 1. Tikroji istorija: vaziuociau pas drauga amerikieti, su kuriuo susipazinau internetu (jis praeita rudeni buvo lietuvoj 2 sav). jis apmoketu ir skrydi, ir pas ji gyvenciau. gyvena kalifornijoj, beveik prie papludimio, los angelas netoli, zodziu ten pamatyt ir nuveikt butu ka. 2. Dar galeciau sakyti, kad vaziuoju aplankyti pusseseres i JAV. Ji ten istekejus uz amerikiecio, gyvena jau 3 _meta_i. sakyciau,kad ilgai jos nemaciau(nors ji kaip tik dabar lietuvoj atostogauja;) ir kad ji prisidetu prie keliones islaidu, ji gyvena kurortiniam miestelyj kalnuose.
As pati buvau JAV su J1, grizau laiku, dirbu valstybinej istaigoj ir uzdirbu siek tiek virs 2000lt (manau tikrai per mazai, kad galeciau rasyt, kad pati keliones islaidas apsimokesiu.),buto paskolos neturiu, seimos neturiu, esu apkeliavusi dauguma europos saliu ir tikrai neketinu likt jav.
Tai kuris variantas geresnis? ar is viso nemanot, kad gauciau viza? na as siaip ar taip bandysiu rizikuot, tik dar nezinau, kuri varianta rinktis.
|
|
|
|
|
|
|
svecia (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
|
|
|
2
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 598
|
|
|
|
|
heh. vaziuoti pas nepazystama vyra? Hm. Pad*lkins ir numes. :) Geriau tu mergyte isvis nevaziuok.
|
|
|
|
|
|
|
Aurija (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 2
|
|
|
|
|
Sveiki visi. Pasidalinsiu ispudziais/mintimis is savo vizito ambasadoje, nes pati besiruosdama pokalbiui, siame forume radau nemazai naudingos info. Gal, tuo paciu, atsakysiu kai kam ir i klausimus. Nemanau, kad jau isanksto nuspresta, ar duoti viza, ar ne. Viskas sprendziama priejus prie langelio. Mano atveju kabliukas, prie kurio galejo prisikabinti - mazas oficialus atlyginimas, mama, gyvenanti JAV su GC, ir, apskritai nera irodymu stipraus rysio su Lietuva. Taciau buvau sudariusi gera keliones plana, viesbuciu, bilietu rezervacijos, itraukiau kelis draugus, kurie jau turi vizas ir kartu vaziuojame NE PAS KAZKA, bet patys sau vieni pakeliauti. Reikia buti labai gerai pasiruosus ir i visus klausimus atsakineti drasiai be abejoniu. Pokalbio metu buvo paskambinta mano draugam pasitikslinti ar is tikro jie kartu vaziuoja, kur, kiek ruosiasi isleisti ir pan. Na, o po to, mane pasikviete ir pasake, kad galiu ateiti rytoj pasiimti paso su viza. Gavau 10 metu :D Belaukiant pokalbio, susidare ispudis, kad jei tik zmogus pasako, kad vaziuoja pas gimines/artimuosius/draugus, kurie priims, aprodys, t.y. jei parodai, kad turi ten gyvenanti pazistama zmogu - vizos gavimo tikimybe zenkliai sumazeja. Nors ir nuosirdziai kloji tiesa, "sunus/sesuo priims, aprodys, esu invalide ir del gydymosi turiu gristi i Lietuva, seima lieka Lietuvoje", bet.tokie zmones vizu pagrinde ir negavo. Taip pat, konsulas labai priekabiai ziuri, ar zmogus nera buves isvaziaves ir dirbes uzsienyje (pvz.Airija, Norvegija). Na ir paskutinis dalykas - mano nuomone, kartais formume minimas "faktas", kad vizu isdavimas priklauso nuo konsulo nuotaikos yra juokingas :wink:
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 598
|