Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams)
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
Re: LT ambasada. Viskas apie B1/B2 (turistams) 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
nu taigi konsulas matys is banko saskaitos, kiek ten tu pinigeliu per menesi iplaukia
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
padauza (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
|
|
|
labas.Praejusia savaite buvau ambasadoje.Mano nuomone situacija ten ne kiek nepasikeite,kaip purte,taip purto.Buvo tikrai nemazai sedinciu ir laukianciu pokalbio.Atsisedau netoli langeliu ir klausiau beveik kiekvieno pokalbio.Ir susidariau tokia nuomone,kad jau is anksto yra numatyta kam bus duodama viza,o kam ne.Tam kuriam jau buvo numatyta neduot,tai is kart ir klausimu virtine pasipila.Manes asmeniskai klause,mano drauges pas kuria vaziuoju mergautines pavardes.Ji jau 10 metu ,kaip buvo vedusi uz amerikiecio,ir jos lietuviskos pavardes nors pasiusk negalejau atsiminti.Nesvarbu,kad pas mane saskaitoje buvo daug daugiau pinigu negu pas kitus(pats konsulas taip pasake),bet vizos jis suteikti negales.Patare kreiptis i Dublino Jav ambasada.Nors kai registravau poklabi buvau klaususi,ar galima eiti Vilniuje,jei siuo metu esu Airijoje.Manau,cia buvo tik papprasciausias pasiteisinimas,kad neduot tos vizos.Paciam konsului rankos virpejo,kaip jis mane purte.Kiekvieno seimos,ir buvosios seimos vardu klause,kur gyvena,kur dirba.Vienu zodziu,jei pinigu saskaitoje nedaug,tai butinai,paklaus kaip zadate ten issilaikyti per ta laika,jei ju pakanka,tada iesko kitu priezasciu.Ta diena vizas gavo gal 20 procentu esanciu saleje.Tikrai dauguma buvo atmesta.Tiesa didelis pliusas,jei tu esi buves pvz:Kanadoje.Tada lengviau duoda.Tad jei kas nori i Jav,pirma nulekit ten,kaip turistas. As jau paaukejau nemazai pinigu ir nervu,kad aplankyt ten savo draugus,man ten vartai uzdaryti visam gyvenimui,nors nezinau kodel.Nesu ir gal nebusiu verslininke.Turiu pinigu,darba,nekilnojama turta (buta) ir dukra kuria cia palieku.To neuztenka matyt. Sekmes visiems kas bandys savo laime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
padauza.sakyciau bandyk dar karta, gal pakliusi pas kita konsula.ar diena grazesne bus ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mm (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 367
|
|
|
|
|
Keista, kaip negalima atsiminti savo drauges, kuria pazinojai pries jai istekant, pavardes :?: :?
|
|
|
|
|
|
|
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
|
|
|
Keista, kaip negalima atsiminti savo drauges, kuria pazinojai pries jai istekant, pavardes :?: :?
Kai skaiciau pamaniau apie ta pati.ir automatu (nors esu vyras ir turiu daugiau draugu nei draugiu) emiau prisiminti ju mergautines pavardes. Prisiminiau visas, nors istekejusios jos jau 10-15 metu.
Bet cia tik siaip.
Ir visai nesistebiu toliau, kad klausia ivairiausiu klausimu. Visada taip buvo ir bus.
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 598
|
|
|
|
|
Prie ko cia konsulas. Visi puola kaltinti kitus, jei is pradziu sakei jog tai artima tavo drauge, kaip tu negalejai zinoti jos pavardes? :D Turbut tau ir kitos pasakos atrode kaip tiesa. :D Prisiminkite jog JAV tradicijos visai kitokios, jei zmogus tau artimas zinai net gi jo batu ismera, jei ne, tai neesi jau toks artimas ir taves tikrai niekas nelaikys sveciuose daugiau nei dvi dienas. :D
O gal dar yr akokiu kabliuku? O gal draugai prisidirbe buvo? :D :D :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|