2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: 2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis
|
suris (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 133
|
|
Re: 2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis 1 Year, 9 Months ago
|
|
|
Tu nesakyk ka man daryt, as tau nesakysiu kur tau eiti. :P
Kur as tau ne i tema parasiau brangusis Pilieti? Apskritai reik tave banyti is cia, bo skleidi negeras mintis.
suri, man su tavim viskas aisku. Jei ko klausiu, gali nesivargint ir neatsakinek. Nes vel ne i tema parasei.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Zhenit (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 1
|
|
Re: 2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis 1 Year, 9 Months ago
|
|
|
to suris Cia buvo kalbama apie bevizi rezima, o tu parasei apie vizini rezima. Taip kad gerai neisiskaitei i klausima.
|
|
|
|
|
|
|
Mm (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 367
|
|
Re: 2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: 2007.11.07 JAV kongreso rinkimai ir imigracijos padetis 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
Ka noreciau pasakyti . As sumokeciau kad ir 10000 $ jei pakeistu siuos istatymus ir leistu legalizuotis. Gerai kitiems kurie islose zalias kortas legalizavosi. Na ka o man nepasiseke, atvaziavau is pradziu buvau jaunas ir naivus, galvojau susitvarkysiu. ka neturejau tada pinigu tai negalejau per mokslus, o dabar . jau sunku. Lengva tiems kalbeti kas viso sito SH. neperejo ir sedi cia su popieriais ir vargo nemato. Suprantu, kiti sako va pazeidei istatyma, koks gi cia kriminalas noreti geresnio gyvenimo ir geresnio darbo. Juk kriminalas yra ir zole rukyti, o kiek zmoniu ruko. :) As skaitau jei esi geras zmogus, moki mokescius turi gauti sansa pasitaisyti. Ash Lietuvoj nematau savo ateities nors tu ka. Jei reiketu grizti tolygu savizudybei, bent jau psichologiskai. As cia nuo jaunystes, mano cia visi draugai ir svajones, kodel negaliu gyventi laisvai vien delto kad neturiu to susikto popieriaus atsiprasant:)
|
|
|
|
|
|
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
|
|
|
seip pazeidei istatymus, todel ir negali. kazko noret niekas nedraudzia, jei as pvz uzsmanau gyvent kurioje nors salyje, tai nereiskia, kad galiu atvaziuot ir gyvent ten, ir paskui sakyt, kad duokit man visus popierius. kazkaip keisti tamstos pamastymai. Sansa pasitaisyt tu turi, grisk i lt, pralauk 10 metu ir bandyk kitais, legaliais budais.
|
|
|
|
|
|
|
stehas (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 3
|
|
|
|
|
Na zinote,as busiu gal kitu atzvilgiu ziauri,bet . As uz tai,kad visus nelegalus isspiru,arba legalizuotu uz atitinkama suma.Kad suskaiciuotu visus nesumoketus mokescius ir taip toliau. Nes kodel as turiu juos islaikyti ?Tai yra moketi mokescius ,o jie tuom naudojasi pvz.medicina . Kodel ant legalu kailio ir kitu saziningai mokanciu mokescius turi sedeti pazeide istatymus?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|