Re: Gal kas turite info apie darba US ARMY. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Gal kas turite info apie darba US ARMY.
|
anika (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 430
|
|
Re: Gal kas turite info apie darba US ARMY. 4 Years, 11 Months ago
|
|
|
hm. :roll: "ishmete" mano registracija, nepastebejau kad jau sveciuojuosi. :P
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Mucka (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 32
|
|
|
|
|
Na, nebutu tesinga sakyti 1500$.kiek pamenu tai tiek gauna busimasis kareivis, tuo tarpu jei jis yra vedes, tai jo sutuoktinis gauna 1000$ per menesi.tiems, kas turi mazha vaikuti, kuri reikia prizhiureti, manau labai neblogai.O dar zhmones eina i armija, nes taip nori sukaupti pinigu mokslams (po tarnybos gauni 10.000$ granta savo mokslams). Dar ir tai, kad betarnaudamas gali igyti nebloga specialybe (kad ir teisininko), o dar girdejau, kad tarnavusiems lengviau susirasti darba valstybinese istaigose (cia panashiai kaip LT).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anika (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 430
|
|
|
|
|
nera "uzkaltu" skaiciu Mucka.mano pazystamas marinas gavo 30K mokslams, panaudojo tinkamai.dabar netoli deshimties firmu turi, kurios jam dirba. Sakiau gi, kaip sugebesi save parduoti, po kuo pasirashysi.
|
|
|
|
|
|
|
FL (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 37
|
|
|
|
|
As dirbau apsauginiu LT 8) , be to jei mokiausi teise ir baiges "Policijos akademija" manau man yra tikimybe tenai GAL pakliuti! Angliskai nekalbu ir nesuprantu :cry: , bet vistiek, aciu uz duota svetaine! :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Baltoco (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 318
|
|
|
|
paziurekite www.goarmy.com Galima pasiusti klausimus el.pastu, turetu operatyviai atsakyti. Man atrodo eiti i armija - tik blogiausiu atveju, tikrai normaliame gyvenime geriau isitaisyti galima. Pries metus mano pazistama domejosi siais reikalais, norejo eiti i armija dirbti verteja. Bet kad ten nieko gero, menesio alga jai pasiule<1500$, o kur dar mustras ir saldofoniska ap_link_a. Darbas kaip sakoma "na liubitelia"Na bet reikia nepamirsti, kad tiek tu gauni i menesi i rankas, ty viskam kam nori, visa kita apmoketa imtinai su gyvenama vieta, maistu (kiek nori kartu per diena ir koki nori) ir visa kita (laundry.) tau tiek duoda visom savo islaidom nori i saivingus dek nori isleisk, be to atitarnavus, kaip ir kiti minejo mokslai apmoketi, tik naudokis. Neagituoju, nera pats geriausias budas, yra ir kitu neblogu budu kaip prasisukti, bet tikrai nera ir prasciausias, tikrai jei ka traukia, labai geras budas uzsikabinti cia. (va viena pazystama jauna panasu GC praejo marines boot campa ir dabar jau praejus siokia tokia mokykla dirbs 4 metus , o po to eis i mokslus.)
|
|
|
|
|
|
|
FL (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 37
|
|
|
|
|
"Neagituoju, nera pats geriausias budas, yra ir kitu neblogu budu kaip prasisukti"! Labai idomu :!: :shock: :lol: Gal galetum pasidalinti patirtimi ir pamokyti visciuka :?: Aciu!
Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo automatinių reklaminių žinučių, jums reikia veikiancio Javascript, kad galėtumėte pamatyti adresą
FL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|