Re: Pasidalinkit mintimis apie accounting job (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Pasidalinkit mintimis apie accounting job
|
ruciukas (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 60
|
|
Re: Pasidalinkit mintimis apie accounting job 1 Year, 5 Months ago
|
|
|
sveikos merginos. ilgai prisijungt neleido, o paskui sorry uzmirsau foruma :) taigi as dirbu dar tam paciam darbe, jau greitai bus 6 men. Dirbu sales ledger clerk. Sekasi gerai, darbas nera sunkus, atlyginima pakele, ner kuo skustis tikrai :D bet nesiruosiu cia visa gyvenima sedet, dar kelis mensiukus del patirties padirbesiu, jei neismes patys :D , ir pradesiu ieskot permanent darbo. Nuo rugsejo jau prasedes antri AAT _meta_i. Smagu but uzsiemus, o ne su vaiku pastoviai sedet :D
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
claudia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 377
|
|
|
|
Ruciukas. Puiku, turesi patirties tikrai galesi normalu permanent susirasti. Ciudiko, sorry, visai buvau pamirsus ta foruma, o tuo labiau sia tema. Pazadu pasitaisyti ;) Sekasi neblogai. Dabar jau esu permanent. Alga tiek, kiek ieskojaus, + jie cia Kaledinius bonusus gauna ir kasmet (pavasari) perziuri ka gero nuveikei ir alga pakelia :) Tai va, laukiu, ziuresim kaip cia bus. O kaip kompanija tai visa nieko. beje, kiek girdejau is lietuviu, tai niekas gerai apie DnB NORD neatsiliepia, o va man kaip tik vienas vokietis kolega atnese straipsni apie sio banko Lietuvoje pasiekimus ir kad net gavo apdovanojima kaip geriausias bankas Lietuvoje. Va, radau ir internete ta straisni: http://www.dnbnord.lt/en/about/news/2007/07/7-12/hihi :)
|
|
|
|
|
|
|
Ciudike (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 45
|
|
|
|
|
Nu gi labai dziaugiuosi del jusu mergickos :wink: saunuoles jus. Kad tik jums sektusi. O as jau kogero nustumsiu viska i sali. nes kau ir kalba baigiu pamirsti, ir mokslai kazkaip uzsistovejo. O nord bankas, tai man visai puikus - vienintelis padejo tiek, kiek reikejo :D Niu sekmes jums dar karteli :)
|
|
|
|
|
|
|
Nebek nuo likimo - pagaus bus dar baisiau.
|
|
|
claudia (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
Va, pirmas zmogus, kurios pasake, kad NORD yra normalus bankas ;) Fiu. jau buvau persigandus, kad blogame banke dirbu:D Nors cia ne grynai tas bankas. Jie tik turi kazkokia dali Lietuvoj. Na, jeigu tau Lietuvoje gerai, tai pasilik, o jei ne, mesk mokslus ir vaziuok pas mane;)
|
|
|
|
|
|
|
Ciudike (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 45
|
|
|
|
|
Ne velnio cia negerai. o ir mokslai, juk pas mane Londone, o ne cia. Tik kad dabar su tuo vaziavimu. issilakste visi pazystami is ten.sunku vel nuo nulio. O tu taip drasiai Claudia nekalbek, o tai dar imsiu ir atleksiu, vat bus tau :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Nebek nuo likimo - pagaus bus dar baisiau.
|
|
|
claudia (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
na kodel nuo nulio, juk tik busta ir darba reikia susirasti, o jeigu jau cia esi buvus, neturetu taip sunku buti. Na, aisku, reikia pradziai tu pinigu, o jeigu su kuom nors daliniesi gyvenama plota, tai pigiau buna. Bet juk nebutina su pazistamais gyventi. Gali susirasti siaip koki nuomojama kambariuka. Bent jau laikinai. O kodel pazistami issilakste?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|