lietuvauzsienyje

lietuvauzsienyje.com
Sveiki, Svečias
Prašome Jungtis arba Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? (0 rodyta) 
_GEN_GOTOBOTTOM Pateikti atsakymą Temos: 0
TEMA: Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau?
Martinis (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 127
graphgraph
_MODLIST_OFFLINE Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 5 Years, 5 Months ago Karma: 0  
If you don_t try you won_t succeed

Pradedu fraze, kuria uzbaige Vaida. Ja naudojausi ir as, ir Sira ir kiti, pradeje savo karjera Anglijoje nuo statybu ir kaviniu, o dabar dirbantys ofisuose. As irgi turejau abejoniu - ar uzteks mano kalbos :? Bet vis tiek bandziau ir dabar turiu rezultata :D

Smartgirl prase, kad parasyciau savo "sekmes istorija". Parasysiu prie progos, nes dabar esu biski busy darbe. moti

Pranešti moderatoriui   Logged Logged  
  Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą.
Mr.KAIZERIS (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 114
graphgraph
Na kas cia pradejo karjera nuo restoranu,kaviniu tai dar ne taip jau ir blogai. Man teko savo pirmus darbo zingsnius deti Peterboro kolukio laukuose su kauptuku rankose sausio menesi :lol:
Na o dabar siaip ne taip iki Grafikos dizainerio/ Administratoriaus pakylau.aisku daug studijuojant prakaito isliejau isnuki .
Kaip ir daugelis cia sako, svarbiausia kantrybe ir bandyti bandyti ir bandyti. I kiek tik as vietu nepildziau del I.T darbo.kruvos CV issiuntineta, i didziausia dali isvis atsakymu negauta.nemazai beprasmiu interviu.ir t.t. Taciau viltele visada liepsnojo :|

Only a human.
True (Lankytojas)
Žinutės: 0
graphgraph
Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
_FB_MYPROFILE_BIRTHDATE:
Dekui, kad atsiliepete, nes mano ausys (teisingiau siuo atveju turbut akys) tai ir norejo isgirsti. Mat pasiskaicius si foruma, buvo susidariusi nuomone, kad NERA JOKIU SANSU!
O man vilties isties reikia.Nesapnuoju, zinau, kad sunku bus, bet noras pabandyti didesnis. Tikiuos, kad jegu uzteks.

Idomu butu suzinoti apie interviu. Jusu nuomone, kokie sekmes kriterijai lemia darbo vieta. Ka galetumete patarti: kaip elgtis, ka kalbeti ir t.t; zodziu, kaip brangiai save parduoti.Lai kalba Jusu patirtis.

Sira (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 103
graphgraph
Man buvo begalo sunku is pradzhiu, nes skirtingai nuo kai kuriu chia rasanchiu, neturejau gero mokslo laipsnio, esu baigus vilniuj konservatorija, :? o dabar braizau brezhinius ir projektuoju ir dizaininu su tokiom programom, kuriu gyvenime nesimokiau ir nejauciau jokios traukos :roll: :)
Jei atvirai, tai per interviu daug melavau. :oops: Bet kadangi jau sedejau be darbo 5 menesi, tai pagalvojau, kad gausiu bet kokia kaina, o poto galvosiu :) (is paskutines darboviestes isejau savo noru, tam kad susirasti "gera ") .
Jokios karjeros dar nepadariau, bet issilaikiau chia jau daugiau nei metus, is pradziu daug dirbau namie, kad ishmokciau tas programas , bet verta buvo , dabar turiu balta darba multinternational kompanijoj, paziuresim kaip bus toliau. :roll: jei netingesiu.

Bet klauset apie interviu: :idea: Interviu vienu metu buvo kaip darbas man jau :diena sededavau prie kompo ir telefo, siuntinejau tikrai simtus CV,skambinedavau i simtus firmu, o kita diena sulaukdavau skambuciu ir eidavau i interviu,kartais gaudavosi po 5 i diena, jau net buvau pripratus :wink: ir nebebijojau :lol: Dauguma interviu budavo spec.agenturose, kurios darydavo personalo atranka. Tuo metu as ieskojau administration/secretarial darbo, tai duodavo testa pirmiausia. Tikrindavo : spausdinimo greiti, testavo Microsoft Office visas programas, audio typing greiti( t.y. duoda kasete, klausai ir spausdini),viskas su kompu,(Kai kurios agenturos leidzia ateiti veliau ir perlaikyti testa) po to dazhniausiai buna interviu su vienu is darbuotoju, klausineja kodel nori dirbti butent ta darba, kokie tavo pageidavimai, daznai pasako is karto, kad pasiulys tavo kandidatura tai kompanijai,kiti sako, kad laikys tavo duomenis savo data_base_ ir jei kas ieskos darbuotoju , tai paskambins. Ir buna atveju, kai skambina, buna, kad nebe. :oops:

Is tikruju yra bjaurus jausmas save pardavineti, bet patariu viena :!: : Reik ishmokt save parduoti ir su saiku save ishgirti,moketi ne tik i klausymus atsakyt, bet ir paciai klaust apie firma ir t.t. niekada nebijokit klaust, nes taip jie supranta, kad ir tu esi susidomejes butent shiuo darbu ir butent shitoj kompanijoj.

Jei esi interviu jau darbdavio vietoj, tai galioja kaip tarptautines taisykles : eik nusiskutes, gerai apsirenges, ne per daug kvepalu ir panos , kad ir per karshcius uzsimaukit pedkelnes :) Cia jau bendrines etiketo taisykles galiojancios visam pasaulyje. Viskas turi but su skoniu ir pajutus ta aukso viduri. Visi suprantam, kad pirmas ispudis cia yra svarbiausias :idea:
Asmeniskai esu buvusi tik vos keliuose interviu Lietuvoj, bet galiu pastebet vieninteli skirtuma : Lietuvoj taves klausineja ir tu tik atsakineji, ir jautiesi maaaazas zmogelis,o cia is tikruju labai svarbi tavo nuomone, tu gali kalbeti daugiau nei tave egzaminuojantys.
Jei zinot pvz i kokia firma einat, nepatingekit pasidometi ta firma daugiau, kad per pokalbi ishrysketu jusu domejimasis firma ir butent tuo postu.
Prisimenu, man daznai juokas imdavo,kai jie klausia: " Na ir kodel gi norit butent sitos pozicijos " ? Patikekit manim, kiek kartu jau man buvo tikrai vienoda, tvardydavausi ir plepejau sau graziai, kad toki darba tureti svajojau vos ne visa savo gyvenima :lol:
dabar pazvelgus atgal man atrodo, kad man padejo tikejimas, kad rasiu gera darba, ryzhtingumas, nebijojimas kalbet ir gal but entuziazmas. + aisku didelis noras, ir jie tai galbut manyje pamate :)
Nezinau ar bus jums naudinga tokia mano rasliava, bet jei yra klausimu, tai klauskit, pasistengsiu konkreciau atsakyt. :aciu:

Never explain--your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway.
True (Lankytojas)
graphgraph
_FB_MYPROFILE_BIRTHDATE:
Sira, dekui, brangioji, jog paaukojai brangaus savo laiko. Tavo "rasliava" mums kaip atgaiva sielai, turiu omeny, kad uz kancias buvo atlyginta. Juk svarbiausiai pasiruosti psichologiskai, o jau tada pirmyn.
Bijau, kad kiti dalyviai nekaltintu manes, jog per daug klausineju, nors ir esu isitikinusi, kad si visa informacija milijono verta.
Todel dar karta paklausiu.
O kaip su tais CV. Ar yra Londone vietu, kur galima butu sudaryti profesionalu CV, t.y. kad butu parasyta angliskoje manieroje. As domejausi Lietuvoje, viena CV issiverciau i anglu kalba. Likau nepatenkinta. Pavyzdziui magistro laispsni taip ir isverte "master degree", o anglai zinau taip neraso, jie megsta viska sutrumpinti: Ms, GCSE, NVQ ir t.t. Taigi, kai kuriuos dalykus as zinau, bet manau yra tokiu, apie kuriuos neesu girdejusi.
Taigi, jei yra tokiu vieteliu, padedanciu parasyti CV, gal galima gauti adresiuka
Nuosirdus dekui is anksto :aciu: :aciu: :aciu:

True (Lankytojas)
graphgraph
_FB_MYPROFILE_BIRTHDATE:
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 5 Years, 4 Months ago Karma: 0  
Acha, niekas man neatraso, turbut tokiu vieteliu, kur galima butu gauti profesionalia pagalba, sudarant CV nera. gaila.Labai tikejausi.vadinasi, turiu pasikliauti savimi.
O gal kas nors Lietuvoje naudojotes CV sudarymo paslaugomis. Turiu omenyje CV sudaryma anglu kalba, bet kad tai butu ne paprastas vertimas, o parasytas pagal anglu CV rasymo taisykles.
Neprarandu vilties, kad kas nors atrasys. moti

_GEN_GOTOTOP Pateikti atsakymą
Sukurta FireBoard

Nauji forumo pranešimai
reikalinga namu tvarkytoja/aukle NY 600...
berley 2008-11-21 01:46
Ats:Kur daro GC foto Kaune?
RIMAS606 2008-11-20 18:30
Ats:Kada grizti i darba po vaiko gimimo?
donatella 2008-11-20 00:49
Ats:„Atsibusk“ - vaizdo klipo premjera per delfi!">Ats:„Atsibusk“ - vaizdo klipo premj...
ATA 2008-11-19 21:56
Ats:iš Lietuvos ieškau darbo JAV
ATA 2008-11-19 17:54
Ats:Gal kas turit Info del kirpeju darb...
snegopad 2008-11-19 00:54
Ats:Vedes/istekejusi uz US piliecio. GC...
Nute_San 2008-11-18 22:07
Ats:del nuotrauku
Beginer 2008-11-18 05:10
Ats:Studijos Amerikoje 2009
xXxMaNxXx 2008-11-17 22:01
Ats:pakeista pavarde ir nauji dokai po ...
Laselis 2008-11-17 20:08
Ats:2 laiswi kamabariai merginoms
crx 2008-11-16 23:08
Ats:Bevizis rezimas i JAV
artemas 2008-11-15 13:08
Ats:Ieskau bendrakeleiviu darbui i Kipra
rgx 2008-11-15 09:57
Ats:Re: dirbau jav nelegaliai
aiduxtuxusa 2008-11-14 22:56
Ats:dv-2009 laimetojai
Keise 2008-11-14 15:14
Ats:Gal kas turite info apie darba US ARMY.
viliusdomas 2008-11-13 20:31
Ats:gal zinot darba uk armi
ATA 2008-11-13 18:27
Ats:KAIP ATVAZIAVUS I US LEGALIAI PRADE...
Sigita79 2008-11-13 18:24
Hey, gal kas zino ar galima prasitest p...
jolitabrill 2008-11-13 09:22
Ats:Del scoterio teisiu
Domantas 2008-11-12 13:13

Daugiau...
heaven-nails.lt - nagų priauginimo priemonės

TNS_Gallup_180_70.JPG

smartauto_logo_orange.png
Forumas
Lietuviška televizija internetu
Skelbimai
Nariai
Blogas

Komentarai
WE BACK ONLINE !!!
laba. bandziau prosregistrouti su keliais emailais...
WE BACK ONLINE !!!
Jei visiskai nieks nesigauna parasykite savo useri...
WE BACK ONLINE !!!
Nezinau kiek kartu bandziau parsisiusti i savo ema...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Noriu prisiregistruoti prie Jusu svetaine...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Bandziau registruotis , bet jau trecia sa...