Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau?
|
Kirkof (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1081
|
|
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 3 Years, 4 Months ago
|
|
|
Taja - tu is ngerijos ? nes omotayo trumpiau tayo yra kaip tik toks vardas - zinojau toki zmogena.
|
|
|
|
|
|
|
Uzmusk pele ir ja pasherk benami katina . gal sazine taps ramesne (?)
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Taja (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 181
|
|
|
|
|
ne ne ish ten. as esu tokia pat balta kaip ir visi lietuviai :))))
|
|
|
|
|
|
|
Viltis mirsta paskutine
|
|
|
liustra (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 70
|
|
|
|
|
Pasirodo, yra forume ir toks skyrelis :) Kaip tik man dabar labai aktualus. Ieskau darbo, bet kol kas nelabai sekasi. Siuntineju cv, bet atrodo, kad jei ne is agenturos, tai juos visi ignoruoja. Sunkiau, kai kiekvienai istaigai pildai atskira application pack. Va tada pajunti, kad pats darbo ieskojimas yra full time job. Uziregistravau i agentura, jie tikrai iesko darbo, kuris atitiktu mano patirti ir tokio, koki as noreciau dirbti. Gaila tik, kad vis kviecia i interviu ir vis kas nors netinka. Konkurencija cia labai didele, tai vis atsiranda stipresniu kandidatu. Kaip jus manot, kokia turetu buti pradedanciojo alga. turiu 2 metus administracinio/vadybinio darbo patirties Lietuvoje. Cia ieskau panasaus. Tiesiog klausimas diskusijai, nes agenturos praso nurodyti pageidaujama atlyginima.
|
|
|
|
|
|
|
regiux (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 1
|
|
|
|
|
Gal kas zino kaip su anglu kalbos mokytoju darbais kokiuose koledzuose, nes esu anglu mokytoja, noriu vaziuoti i Londona manyciau kad galiu mokyti kokius portugalus ar lietuvius ir t.t., gal kas jau dirbat panasu darba? Arba turi ka pasiulyti?
Negaliu pasakyti tiksliai, kas ir kaip del anglu kalbos, taciau susirasti mokytojo(-os) ar destytojo(-os) kitu dalyku tikrai nesudetinga. As pati gavau keleta pasiulymu destyti matematika, nors net negalvojau apie tai. Si karta atsisakiau, mat atvaziavau gana neilgam laikui, o kita karta (jei toks bus :?:) - kas zino, gal ir susigundysiu. Del visa ko nueik i bet kuri Job Centra - jie patys netgi suorganizuoja reikalingus kursus, kurie yra nemokami.
|
|
|
|
|
|
|
Evi (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 38
|
|
|
|
|
Sveiki. Idomu kaip temos autoriui pasiseke. Siandien esu tokioje pat padetyje. Magistro laipsnis, 5 _meta_i profesionalios patirties finance/banking srityje Lietuvoje, gera anglu kalba (bet ar pakankama?) ir nulis patirties uzsienyje. Bei stiprus noras isvaziuoti. Nezinau ar bandyti siuntineti savo cv is Lietuvos ir tiketis kad kazkas susidomes per atstuma, ar reikia viska mesti cia ir stengtis isikabinti pradziai uz bet ko… Esu totaliam pasimetime…
|
|
|
|
|
|
|
Aj, as vis tiek optimiste
|
|
|
Taja (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 181
|
|
|
|
|
Yra imanoma rasti darba per atstuma. Kartais jie daro interview per telefona. taigi jeigu tu jiems patiksi, tada jie gali tave pakvieti testui atlikti jau uk. Jie apmoka tavo keliones ishlaidas dazhniausiai. Tokiu atveju geriausia appyinti per banko puslapi. Kad tiesiogiai. Agenturos nelabai _link_usius skambinti i kita shali. Barclays ir HSBC gan dazhnai idarbina zhmones per atstuma. Sekmes
|
|
|
|
|
|
|
Viltis mirsta paskutine
|
|
|