Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau?
|
SmartGirl (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 543
|
|
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 5 Years, 5 Months ago
|
|
|
Na taip Kgb tuos _link_us visi gali susirasti, bet vis tiek aciu. Vat asmenine zmoniu patirtis yra daug idomiau, kaip jie ieskojo, kaip rado. Kaip kad Sira padare ;) , tai visada labiau ikvepia ir suteikia daugiau drasos, kad mes uzsienieciai vis gi galim padaryti karjera ir svetimoje salyje. :P Tam, kad rasti gera darba tikrai reikia didele kaina sumoketi.daug pastangu ideti. Vieniems labiau pasiseka kitiems maziau, arba visai nesiseka. (Idomu kiek tai yra sekmes reikalas, o kiek tiesiog pasiruosimo ir kvalifikaciju turejimas?) Man idomu Sira tie interviu. Zinau, kad ju turejai milijona tai gal gali ka idomaus papasakoti? Vien jau interviu gauti nera taip lengva, nes firmos renkasi is 400 zmoniu i viena vieta, tad kartais jokio atsakymo nesulauki is viso.:( Taip pat idomu butu suzinoti Martinio sekmes istorija, ar galetum pasidalinti Martini kaip gavai ta IT darba? ;)
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Deadman (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 64
|
|
|
|
|
Aciu visiems uz patarymus :alus: galvojau kad niekas neatsakys bet atrodo musiskiai vistiek geranoriskai padeda. paziurejau _link_us flasherio arba dizainerio darbu tikrai daug bei rimtai jau jeskosiu vietoje, kad distanciniu darbu daug tai jau tikrai, man jau stogas vazioja: 8 val. banke, ir poto iki 2-3 val.n.namuose.
Dar karta aciu visiems.
|
|
|
|
|
|
|
True (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
Labai dziaugiuos, kad si tema pagaliau paliesta, ir neduok Dieve, ji bus apleista. Sutinku su SmartGirl, kad asmenine patirtis yra idomesne, bet svarbiausia - ir vertingesne! Aisku, kad galima surasti _link_us, bet niekur nerasi info apie tai, kaip zmogus ruosesi moraliskai vienam ar kitam interviu, ka isgyveno jo metu, ir galu gale kaip jautesi po to. Juk darbo paieska vienus nuvargina, bet kitus ivaro i nevilti, depresija. Darba labai sunku susirasti Lietuvoje, kur visi kalba ta pacia kalba, tai ka jau kalbeti apie svetima sali. Todel tokie pasakojimai kaip Siros, daugumai manau yra svarbus. Man taip pat, mat labai greitai atvykstu su dependant viza pas vyra i Londona. Esu ekonomikos magistre, turiu destytojos patirties, bet manau, kad man ji nepravers, nes kaip Lietuvoj, taip ir Anglijoje tai nera vertinama siandien. Tai as ir galvoju, nuo ko man pradeti atvykus, kokiu veiksmu imtis, kad koki rimtesni darba surasciau, ar jau is karto eiti i viesbuti kambariu tvarkyti.Mane, kaip ir Deadman, domina, ar su mano specialybe galima padaryti karjera Londone, AR YRA VILTIES. O gal yra tokiu, kurie jau tai igyvendino, todel prasau, mano likimo zmones, ATSILIEPKITE !
|
|
|
|
|
|
|
SmartGirl (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 543
|
|
|
|
|
To True Destytoju cia visada reikia ir beje zinau keleta(net du! :lol: ) lietuviu, kurie dirba rimtuose Universitetuose, tad manau sansu ir tau yra, jei turi patirties. Nezinau kaip jie rado ta darba, bet turbut kaip ir visi mirtingieji, siunte CV ir dalyvavo interview.
|
|
|
|
|
|
|
True (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
Idomu, ar jie dalyvauja forume? Gal galetu pasidalinti patirtim? Bet is tiesu, tai nenoreciau destytojauti bent jau kol kas, del paprastos priezasties- kad butum geru destytoju, reikia darbo patirties, kitaip ir liksi tik teoriniu tiesu skleideju, stipriai atitrukusiu nuo realaus darbo pasaulio. Dabar zinau tai tiksliai.Mano nuomone, geras destytojas-tai destytojas su didele, idomia darbo patirtimi, kuria galima pasidalinti su studentais, tokiu budu paivairinti destymo medziaga bei ja itvirtinti. Bet vistiek dekui Smartgirl, kad atsiliepei.
|
|
|
|
|
|
|
Vaida (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 192
|
|
|
|
Mano vienas giminaitis dirba destytoju viename Anglijos universitetu. Bet jis baiges doktorantura ir dirbes mokslini darba Lietuvoj, JAV, Vokietijoj. Su magistro laispniu universiteta darba bus sunkoka rast, bet cia yra simtai koledzu (further education colleges), juose darba rasti daug lengviau. O kad kol kas destyjauti nenori, nes neturi dideles - idomios darbo patirties, is kur tu ja gausi, jeigu tokio darbo nedirbsi? Na bet jei tau idomu tai akademiniai darbai yra reklamuojami www.jobs.ac.uk, bet geriausia eiti i koledzu puslapius ir ziureti ar ten yra vacancies. Koledzu sarasa gali rasti British Council puslapi. Kitas variantas, tau eiti dirbti tutor so open university - www.open.ac.uk. Ten mokslas neaikivaizdinis, tau reikes padeti studentams (atsakyti i ju e-mailus, skambucius, pataisyti ju darbus ir su jais karta per menesi susitikti i ju klausimus atsakyti). If you don_t try you won_t succeed
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|