Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau?
|
jenni (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 2
|
|
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 2 Years, 9 Months ago
|
|
|
Taja, minejai testus.Gal kas zinote kokie tai buna testai? Ar sudetingi?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Evi (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 38
|
|
|
|
|
Kiek teko susidaryti vaizda is priemimo proceduru aprasymo, tai po interview, jeigu praeini, siuncia i Assessment centrus, kuriuose testuoja numerical, verbal, logical skills… priklauomai nuo to, koks darbas domina. Kazkuriam vienam is banku tinklapiu buvau suradus testu pavyzdziu, tik nebepamenu kuriam. Be to, man atrodo naudinga pasipraktikuoti bet kokiu IQ testu pavydziu – labai gerina bendrus igudzius atsakinejant i klausimus. P.S. kol kas praktines patirties neturiu :)
|
|
|
|
|
|
|
Aj, as vis tiek optimiste
|
|
|
jenni (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 2
|
|
|
|
|
Kiek teko susidaryti vaizda is priemimo proceduru aprasymo, tai po interview, jeigu praeini, siuncia i Assessment centrus, kuriuose testuoja numerical, verbal, logical skills… priklauomai nuo to, koks darbas domina. Kazkuriam vienam is banku tinklapiu buvau suradus testu pavyzdziu, tik nebepamenu kuriam. Be to, man atrodo naudinga pasipraktikuoti bet kokiu IQ testu pavydziu – labai gerina bendrus igudzius atsakinejant i klausimus. P.S. kol kas praktines patirties neturiu :)Evi, Jo atrankos procedura sudetinga ir uzimanti daug laiko. o juk norisi visko greitai. Dar idomu ka rimtos kompanijos mano apie lietuviskus diplomus.? Siaip pati bandau siuntineti cv jau puse metu budama Lt bet nieko gero. Matyt lengviau butu ieskoti vietoj, gal per skelbimus vietiniuose laikrasciuose ar pan.
|
|
|
|
|
|
|
Taja (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 181
|
|
|
|
|
ne butinai numerical, verbal, logical skills. Yra kitokiu. specializuotu. kaip parasyti programa, arba aprashyti ka programa daro. Arba kokie trukumai vienos programavino kalbos nuo kitos. Zhiurint pagal specialybe. As specializuojus SAS tai reikejo pasakyti pliusus ir minusus SAS and c++, SAS and STATA. Parashti mazha programele. paaishkinti kintamuosius. Buvo teorijos, buuvo kalbos testas. Vienu zhodzhiu visokiu ju buna.
Sekmes laikant juos
|
|
|
|
|
|
|
Viltis mirsta paskutine
|
|
|
Pagone (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 12
|
|
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 2 Years, 6 Months ago
|
|
|
O gal galit pasakyt, kaip del diplomo? Koki pateiket?- Kopija, tik vetima? Kur vertet? Lietuvoj ar cia? Siuntet i NARIC? Ir gal turit patirties ieskant pedagogio darbo? Konkreciai domina vok. k. mokytoja. Per kokius website?
|
|
|
|
|
|
|
Kirkof (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1081
|
|
Re: Karjera Londone - kaip pasiekti daugiau? 2 Years, 6 Months ago
|
|
|
siaip tai atvirksciai - pirma testa daro o paskui interviu. taip negirdejau kaip cia snekat
|
|
|
|
|
|
|
Uzmusk pele ir ja pasherk benami katina . gal sazine taps ramesne (?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|